13 september 2024

WSM werft aan: Programmacoördinator Azië (v, m, x)

Wie zijn wij?

WSM is een Belgische ngo die wereldwijd met sociale bewegingen samenwerkt, zodat zowel huidige en toekomstige generaties kunnen genieten van hun universeel recht op waardig werk en sociale bescherming. Om dit te bereiken zet WSM in op wederzijdse capaciteitsopbouw tussen sociale bewegingen, op bewegingswerk, op beleidswerk en op het verbinden van sociale bewegingen in netwerken in Azië, Latijns-Amerika en Caraïben, Europa (en België) en internationaal. WSM werkt samen met meer dan 100 sociale bewegingen in 20 landen in Afrika, Azië, Latijns-Amerika & Caraïben.

In Azië werkt WSM samen met 18 sociale bewegingen in Bangladesh, Cambodia, India, Indonesia, Nepal en de Filipijnen. Dit zijn de partnerorganisaties die structurele veranderingen realiseren voor hun doelgroep vanuit de samenwerkingsprogramma’s met WSM.  Zij hebben hun krachten gebundeld in het wereldwijde netwerk INSP!R, het International Network for Social Protection Rights. Deze samenwerking gebeurt grotendeels binnen het kader van meerjarenprogramma’s die onder andere gefinancierd worden door subsidies vanuit de Belgische ontwikkelingssamenwerking of door andere publieke middelen.

Onze waarden zoals gelijkheid en inclusie leiden ons en zijn onmisbaar bij het internationaal denken. We zetten actief in op het ontwikkelen van een inclusief beleid, ook in ons personeelsbeleid.

Wat houdt de job in

Je positie in de organisatie

Wat bieden we je?

Wie ben je?

Hoe word je onze nieuwe collega?

Voor meer informatie rond deze functie kan je terecht bij Uzziel Twagilimana, adjunct directeur programma’s, via e-mail uzziel.twagilimana@wsm.be.

Share


EN ES FR NL
Over ons Meer weten Doe mee Ons netwerk Agenda Doe een gift

Vacatures Nieuws Newsletter Contact