4 september 2024

WSM werft aan: management-assistent.e (m, v, x)

Ben jij een ondersteunende kracht die houdt van organiseren en multitasken? Sta je graag paraat voor een klein directieteam die dankzij jou efficiënter kan werken?
Als management-assistent.e bij WSM ondersteun je het team van een algemeen directeur en twee adjunct-directeurs bij een breed spectrum aan administratieve en organisatorische taken.

Waar kom je terecht ?

Wist je dat wereldwijd een op de twee mensen niet waardig leven van hun harde werk? En dat nog meer mensen zich moeten zien te redden als ze ziek, werkloos of oud zijn? Wel, wij doen er wat aan.  

WSM is een Belgische ngo die wereldwijd met sociale bewegingen samenwerkt, zodat zowel huidige als toekomstige generaties kunnen genieten van hun universeel recht op waardig werk en sociale bescherming. WSM werkt samen met bijna 100 sociale bewegingen in 20 landen in Afrika, Azië, Latijns-Amerika & Caraïben. In België zet WSM in op bewegingswerk en beleidswerk met de organisaties van beweging.net/MOC (ACV-CSC, CM-MC, …) om het draagvlak voor solidariteit en internationale samenwerking bij hun leden te vergroten en te verduurzamen. WSM draagt er ook aan bij dat deze bewegingen elkaar internationaal vinden in een thematisch netwerk rond het recht op sociale bescherming (INSP!R - International Network for Social Protection Rights).

Gelijkheid en inclusie staan centraal bij WSM en zijn onmisbaar bij het internationaal denken. We zetten actief in op het werken vanuit een inclusief beleid, ook in ons personeelsbeleid. 

Wat zal je doen?

Wat bieden we:

Wie ben je?

Hoe word je onze nieuwe collega?

Stuur jouw CV en motivatiebrief per e-mail aan dominique.dooms@wsm.be ten laatste op 27 september om 12u. Testen en interviews met de geselecteerde kandidaten worden op 9 en 10 oktober georganiseerd.

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Katrien Beirinckx, katrien.beirinckx@wsm.be.

Tags

Share


Nieuws

EN ES FR NL
Over ons Meer weten Doe mee Ons netwerk Agenda Doe een gift

Vacatures Nieuws Newsletter Contact